Home
Woord v.d. Pastoor
Priester Penne
Opname in de kerk
Dopen
Communie
Vormsel
Huwelijk
Jubilea
Uitvaart
Boete & verzoening
Ziek zijn
Maria
Links
Contactinformatie

Priester Penne

U bent bezoeker 292697 .

Nieuws > Abonnement Parochieblad Kerk en Leven Federatie Holsbeek

Goed nieuws uit uw buurt!

Holsbeek, 14 november 2018

Geachte heer / mevrouw

Ontbreekt het u aan tijd om dagelijks gezellig te buurten? Hebt u nood aan informatie over wat in uw buurt, uw parochie leeft? Vraagt u zich al eens af wat er zich in en rond de parochie afspeelt? Wat te doen bij die grote stappen in het leven van ons allemaal: doop, communie, huwelijk, overlijdenů

Kerk en Leven informeert u over alle parochies uit de federatie Holsbeek (Sint-Pieter te Sint-Pieters-Rode, Sint-Maurus te Holsbeek-Dorp, Sint-Lambertus te Nieuwrode en Sint-Catharina te Kortrijk-Dutsel), en bovendien over de kerk in Vlaanderen en in de Wereld.

Als u een jaarabonnement (36 euro) betaalt, krijgt u 52 weken parochiaal nieuws en blijft u ge´nformeerd over het verenigingsleven in deze parochiefederatie. Wil uw vereniging een bericht laten verschijnen in Kerk en Leven? Contacteer ons! Wij staan open voor alle positieve activiteiten die de gemeenschap bevorderen en die stroken met onze christelijke levensvisie.

Abonneren kan door overschrijving van 36,00 euro op rekeningnr.: BE57 0682 2027 8135. Vergeet dan niet duidelijk naam en adres te vermelden als mededeling.
Abonneren kan ook in Sint-Pieters-Rode bij Paul Greveraars (Langestraat 49), in Holsbeek bij Rudy Janssens (Wingeweg 38), in Nieuwrode bij Adri Vissers (Kraaikant 41), in Kortrijk-Dutsel bij Leon Thuys (Gobbelsrode 120).

De betaling moet tijdig gebeuren: vˇˇr 7 december 2018. U ontvangt het parochieblad voor de nieuwe jaargang vanaf een maand na uw effectieve betaling. Betaal tijdig en mis geen weekblad!

Wij hopen u bij onze lezers te kunnen rekenen!

Namens de federatieploeg
Pastoor Penne