Home
Woord v.d. Pastoor
Priester Penne
Opname in de kerk
Dopen
Communie
Vormsel
Huwelijk
Jubilea
Uitvaart
Boete & verzoening
Ziek zijn
Maria
Links
Contactinformatie

Priester Penne

U bent bezoeker 402377 .

Nieuws > Informatieavond op 1 maart - vorming Pastorale Zone Holsbeek

Sinds enkele jaren loopt in het Vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen het project ‘Nieuwe Wegen Banen’. Wijlen Mgr. Lemmens wilde hiermee een aanzet geven om onze pastoraal in opzet en structuren voor te bereiden op de toekomst. Dit onder andere door de uitbouw van pastorale zones, waar pastores en leken de handen in elkaar slaan om aan de Kerk van de toekomst te werken.
Nieuwe Wegen Banen en de uitbouw van de pastorale zones is niet een zoveelste aanpassing van structuren, maar vertrekt van de vraag “wat kunnen en moeten we vandaag doen, om over tien, twintig jaar nog Kerk te zijn in deze gemeente? Waar moeten we nu aan denken, welke stappen moeten we nu al zetten?”.

We nodigen geïnteresseerden graag uit voor een eerste meer algemene informatieavond over het project ‘Nieuwe Wegen Banen’ en pastorale zones.
De avond wordt ingeleid door Dirk Claes, medewerker van het Vicariaat in Mechelen en heeft plaats op donderdag 1 maart om 20.00 uur in het Kloosterhof, Kerkplein 1 – 3220 Sint-Pieters-Rode.
Van harte welkom.