Home
Woord v.d. Pastoor
Priester Penne
Opname in de kerk
Dopen
Communie
Vormsel
Huwelijk
Jubilea
Uitvaart
Boete & verzoening
Ziek zijn
Maria
Links
Contactinformatie

Priester Penne

U bent bezoeker 279574 .

Nieuws > 16 december Kerstmarkt in Nieuwrode

Op zaterdag 16 december organiseert de KMO-raad van Holsbeek vanaf 14.00 uur voor de 3e keer een kerstmarkt op het plein naast de kerk van Nieuwrode.
Ook de Sint-Lambertuskerk van Nieuwrode zal dan geopend zijn. U kunt er even een kijkje komen nemen, een kaarsje aansteken en even bidden.
Om 16:00 uur en 18:00 uur zijn speciaal de kinderen welkom om bij de kerststal te luisteren naar een kerstverhaal. En er is doorlopend mogelijkheid om kerstmandala's in te kleuren en in de kerstboom te hangen.
Er zullen ook twee standjes zijn waar u misschien een mooi geschenkje voor de kerstdagen kunt aanschaffen, zoals aan de stand van Uitgeverij Besaida, een katholieke uitgeverij van boeken, CDís en DVDís (zie: www.betsaida.org).
Of aan de stand van Radio Maria Vlaanderen: voor velen is Radio Maria een steun voor hun geloofsleven. Ook vanuit de kerk van Holsbeek wordt twee keer per week de Mis uitgezonden. Misschien wil je eens kennismaken of zoek je een DAB-radio waarop je de uitzendingen goed kunt volgen (zie www.radiomaria.be).
Kortom, redenen genoeg om je even uit de drukte van de kerstmarkt terug te trekken!